Şehitkamil Belediye Başkanı Yılmaz: Kırsal mahallelerde sosyal hayatı canlandırıyoruz
- 5 / 1
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, gece gündüz demeden halk buluşmalarını sürdürüyor. Atabek ve Övündük Mahallelerini ziyaret eden Yılmaz, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Sosyal tesiste gerçekleşen buluşmada vatandaşların taleplerini dinleyen Yılmaz, belediyenin çalışmalarını anlattı.
- 5 / 2
Vatandaşların günlük yaşam sorunlarını ve taleplerini not alan Yılmaz, ilgili müdürlüklere anında talimatlar verdi. Şehitkamil’in her noktasına eşit hizmet götürmeyi amaçladıklarını vurgulayan Yılmaz, özellikle kırsal mahallelerde hayata geçirdikleri projelerle sosyal hayatı canlandırdıklarını ve günlük yaşamı kolaylaştırdıklarını belirtti. Kırsalda tüm ihtiyaçları gidermeyi hedeflediklerini ifade etti.
- 5 / 3
Daha yaşanabilir bir Şehitkamil için yoğun bir programla çalıştıklarını belirten Yılmaz, vatandaşların her zaman kendilerine ulaşabileceğini söyledi. Şehitkamil’in her mahallesinde vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için çalışmaların süreceğini, kırsal mahallelerin refahını artıracak projelerin hayata geçirileceğini vurguladı. Vatandaşların önerilerinin yol haritaları olduğunu ve kırsal bölgelerin de merkez ilçelerle eşit hizmet alacağını dile getirdi. Mahalle sakinleri ise Başkan Yılmaz’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 11:33Reha Muhtar, Bodrum'da hastaneye kaldırıldı: Sağlık durumu ciddiyetini koruyor
- 11:26Samsun sahillerinde boğulma vakalarına karşı kritik uyarılar!
- 11:19JPMorgan, Türk lirasından yüzde 55 kâr elde ederek pozisyonunu kapattı
- 11:11Sahil Güvenlikten tekneye alkol baskını: Belgeler eksik çıktı, içkilere el konuldu
- 11:04Mersin'de tekstil iş yerindeki yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü








