Şehitkamil Belediye Başkanı Yılmaz: Asfalt seferberliği devam ediyor
- 6 / 1
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Gazikent, Belkız ve Burak mahallelerindeki yol yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Ekiplerden bilgi alan Yılmaz, çalışmaların hızla tamamlanması için talimat verdi.
- 6 / 2
Başkan Yılmaz, Burak Mahallesi'nde 9,5 kilometre, Belkız'da 7,5 kilometre ve Gazikent'te 5,5 kilometre olmak üzere toplamda 22,5 kilometrelik yolun yenileneceğini açıkladı. Çalışmaların, vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı ve ulaşım güvenliğini sağlamayı amaçladığını vurguladı.
- 6 / 3
Yılmaz, asfalt seferberliğinin tüm ilçeye yayılacağını belirterek, "Asfaltsız, bozuk tek bir sokak bile kalmayacak" dedi. Şehitkamil'in sorunları için gece gündüz çalıştıklarını, vatandaşların güvenli ve konforlu yollarda seyahat etmesinin öncelik olduğunu ifade etti. Mahalle sakinleri ise yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Yılmaz ve ekibine teşekkürlerini iletti.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 12:52Uludağ Premium Ultra Trail, 23 ülkeden 2853 sporcuyu ağırlıyor
- 12:42Bahçeli'den Avrupa'ya keskin mesaj: Türkiye, kuyuya uzanan tek güvenli halat!
- 12:32Küresel piyasalarda gerilim: ABD-İran çatışması ve enflasyon verileri bekleniyor
- 12:22İzmir'de yeni doğanlara 'hoş geldin' denildi: Anne ve bebekler yalnız değil
- 12:12İzmir'de feci kaza: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti











