Şehit Selman Çelik, şahadetinin 9. yılında memleketi Kütahya'da dualarla anıldı
- 3 / 1
Suriye'deki Fırat Kalkanı Harekâtı sırasında şehit olan Uzman Çavuş Selman Çelik, şahadetinin 9. yılında memleketi Kütahya'da düzenlenen mevlit programıyla anıldı. Program, Kakaç Camii'nde gerçekleştirildi ve Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.
- 3 / 2
Kütahya İl Müftülüğü Din Hizmetleri Şube Müdürü Cemalettin Torun, Kur'an tilavetinin ardından Şehit Selman Çelik ve tüm şehitler için dua etti. Mevlit programına Kütahya Valisi Musa Işın, AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin ve diğer protokol üyeleri katıldı.
- 3 / 3
Programın ardından Vali Musa Işın ve protokol üyeleri, şehidin babası Süleyman Çelik ve ailesine başsağlığı ve sabır dileklerini iletti. Süleyman Çelik de katılımlarından dolayı protokol üyelerine teşekkür etti. Mevlide ayrıca Vali Yardımcısı Burhanettin Yavaşi, Kütahya İl Müftüsü Dr. İrfan Açık, İl Emniyet Müdürü Osman Elbir ve çok sayıda vatandaş iştirak etti.
- 12:21Bakan Göktaş: Terörsüz Türkiye şehit yakınları ve gazilerle inşa edildi
- 12:11Başkan Tugay, Beydağlı kadınları kooperatifleşmeye davet etti
- 12:01Menteşe'de 30 Ağustos için bayrak kampanyası başlıyor
- 11:51Köyceğiz Devlet Hastanesi'nde yeni doktor göreve başladı
- 11:41Muğla büyükşehir belediyesi ula'da talepleri dinledi










