Şehit öğretmenlere Gördes'ten duygusal vefa: Mezarları başında anıldılar!
- 4 / 1
Gördes'te bulunan Güneşli Anadolu Lisesi öğrencileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle anlamlı bir etkinliğe imza attı. Bu özel günde, görevleri başında şehit düşen öğretmenleri unutmayarak onlara karşı derin bir vefa örneği sergilediler.
- 4 / 2
Öğrenciler, öncelikle Van'ın Erciş ilçesinde yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybeden öğretmen Alime Paşa ile 2023 yılında Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremlerde Adıyaman'da görev yaparken şehit olan öğretmen Zehra Çeniz'in kabirlerini ziyaret ettiler. Bu ziyaret sırasında, şehit öğretmenlerin mezarlarının bakımı titizlikle yapıldı ve ardından onlar için Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirilerek dualar edildi. Bu anma, öğrencilerin vicdanlarında derin bir iz bıraktı.
- 4 / 3
Etkinliğe, Güneşli Anadolu Lisesi Müdürü Bünyamin Orhan ve Müdür Yardımcısı Murat Kızmaz da katılarak öğrencilere manevi destek verdiler. Okul yönetimi, bu tür anma etkinliklerinin önemine vurgu yaparak, öğretmenlik mesleğinin kutsallığını ve şehit öğretmenlerin bu kutsal görev uğruna verdikleri mücadelenin asla unutulmaması gerektiğini belirtti. Bu duygu yüklü anma, okul topluluğunda takdirle karşılandı.
- 4 / 4
- 02:39Yabancı yatırımcıdan TL varlıklarına yoğun ilgi: Hisse, tahvil ve DİBS'lere milyarlar aktı
- 02:29Şam'da tarihi çarşı yakınında meydana gelen patlama çok sayıda yaralıya yol açtı
- 02:19İran'da büyük yas: Hamaney'in tabutuna dokunma yarışı!
- 02:10VİOP'ta endeks kontratı, yeni güne yatay bir başlangıçla devam ediyor
- 02:00Trump, ölen başkan Roosevelt ile yapay zeka aracılığıyla görüştü: Tarihi bir sohbet mi yoksa politik bir hamle mi?











