Sarıgöl'de öğrenciler ve protokol, doğa için el ele verdi
- 4 / 1
Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde düzenlenen 'Orman Benim' etkinliği, doğa sevgisini artırmak ve orman yangınlarına karşı farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirildi.
- 4 / 2
Sarıgöl Orman İşletme Şefliği öncülüğünde düzenlenen etkinlikte, öğrenciler ve protokol üyeleri ormanlık alan ve mesire yerlerinde çöp topladı. Etkinliğe Sarıgöl Kaymakamı Halil Dalak, Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak gibi önemli isimler katıldı. Katılımcılar, çevre temizliği yaparak doğanın korunmasına dikkat çekti.
- 4 / 3
Etkinlikte, yaz aylarında artan orman yangınlarına karşı duyarlılığın önemi vurgulandı. Sarıgöl Kaymakamı Halil Dalak, geleceğe daha yeşil bir dünya bırakmak için doğayı korumanın şart olduğunu ifade etti. Sarıgöl Orman İşletme Şefi Emin Şıvka ise, bu tür etkinliklerin Türkiye genelinde eş zamanlı yapıldığını belirterek, katılımcılara teşekkür etti.
- 4 / 4
- 22:24Manisa FK, Sivasspor karşılaşması için hazırlıklarını sürdürüyor
- 22:14Apple'dan yapay zeka gecikmesi için 250 milyon dolar tazminat
- 22:05Hunter WOLF, ordunun lojistik yükünü hafifletecek
- 21:55Uçak pist ışıklarına çarptı: 351 yolcu tahliye edildi
- 21:46İnegöl'de husumetli gruplar arasında silahlı çatışma çıktı










