Sarıçay'da balıkçılar nöbette: Tekneleri batmasın diye bekliyorlar
- 9 / 1
Çanakkale’de son yağışlarla birlikte Atikhisar Barajı’nın su seviyesi yüzde 100’e ulaştı. Bu durum, Sarıçay’da su debisinin yükselmesine neden oldu ve yer yer taşmalar meydana geldi.
- 9 / 2
Baraj dolusavaklarının açılmasıyla birlikte, kenti ikiye bölen Sarıçay’da su debisi artarken, zabıta ekipleri de pazar yeri girişini trafiğe ve vatandaş girişine kapattı. Güvenlik şeridi çekilen alanda, balıkçılar tekneleriyle birlikte tedirgin bir bekleyiş içinde.
- 9 / 3
Sarıçay yatağında bağlı teknelerin sahipleri, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı bölgeye gelerek nöbete başladı. Bazı teknelerin battığı gözlemlenirken, balıkçılar akıntıdan etkilenmemek için teknelerini halat ve iplerle bağladı. Yağışların devam etmesi, balıkçıları endişelendirmeye devam ediyor.
- 9 / 4
- 9 / 5
- 9 / 6
- 9 / 7
- 9 / 8
- 9 / 9
- 07:18Suudi Arabistan'da şaşırtan manzara: Çöl beyaza büründü!
- 07:08Hakkari-Van yolunda heyelan: 200 metre uzunluğundaki alan etkilendi
- 06:59Dalgınlık 5 Bin Lira'ya Mal Oldu: Döviz Bürosu Çalışanı Yardım İstiyor
- 06:48Bayburt'ta hacı adaylarına yönelik seminer düzenlendi
- 06:39Cem Yılmaz'ın başına gelmeyen kalmadı: Vize kuyruğunda inanılmaz an!










