Şanlıurfa'da inşaat faciası: İki çocuk işçi hayatını kaybetti
- 4 / 1
Şanlıurfa'da bir inşaat alanında beton dökümü sırasında meydana gelen göçük, 5 işçiyi etkisi altına aldı. Bu talihsiz olayda, hastaneye kaldırılan 2 çocuk işçi yaşamını yitirdi.
- 4 / 2
Facia, Haliliye ilçesinin kırsal Kısas Mahallesi'nde bulunan 2 katlı inşaatta gerçekleşti. Beton dökümü esnasında yaşanan çökme sonucunda işçiler, demir ve beton yığınlarının altında kaldı. Olay yerine çok sayıda AFAD, itfaiye, jandarma, polis, UMKE ve sağlık ekipleri intikal etti.
- 4 / 3
AFAD ve itfaiye ekipleri, göçük altında kalan işçileri kurtarmak için hızlı bir çalışma başlattı. Ancak, hastaneye kaldırılan işçilerden Sedat Kurt ve Yakup Güneş, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İki işçinin de yalnızca 16 yaşında olduğu bilgisi, olayın trajedisini bir kat daha artırdı.
- 4 / 4
- 14:39Mattia Messina Denaro'nun 232 milyon dolarlık mirası devlete geçti
- 14:31Bayındır'da horoz dövüşü ringi dağıtıldı: 3 kişi yakalandı
- 14:24Çin'in Geely'si, 450 bin liralık elektrikli otomobille Avrupa pazarını sarsıyor
- 14:17Vize krizi patlak verdi: ABD askeri uçakları Bulgaristan'dan ayrılıyor
- 14:10Budapeşte'de Şampiyonlar Ligi öncesi taraftarlar arasında şiddet olayları









