Şanlıurfa'da eski ziraat odası başkanı öldürüldü

  • 3 / 1 Şanlıurfa'da eski ziraat odası başkanı öldürüldü 0

    Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde üzücü bir olay yaşandı. Eski ziraat odası başkanı Mehmet Hıdır Çakmak, 55 yaşında, oğluyla akrabası arasında çıkan bir anlaşmazlığı çözmeye çalışırken silahla vurularak hayatını kaybetti.

  • 3 / 2 Şanlıurfa'da eski ziraat odası başkanı öldürüldü 1

    Edinilen bilgilere göre olay, akşam saatlerinde Birecik'in kırsal Güvenir Mahallesi'nde meydana geldi. Oğlu ve akrabası Salih Ç. (28) arasında uzun süredir devam eden bir arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıkmıştı. Tartışma Birecik ilçe merkezinde başlamış, daha sonra taraflar kırsal mahalleye gitmişti. Olayın büyümemesi için Mehmet Hıdır Çakmak, karşı tarafın evine gitmeyi tercih etti. Ancak, iddialara göre Çakmak'ın geldiğini gören karşı taraftakiler ateş açarak Çakmak'ı vurdu.

  • 3 / 3 Şanlıurfa'da eski ziraat odası başkanı öldürüldü 2

    Çakmak, ağır yaralı olarak Birecik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Jandarma ekipleri olay yerine giderek Zekeriya Ç., Salih Ç. ve Mehmet Ç. isimli şüphelileri gözaltına aldı. Şu anda Mehmet Hıdır Çakmak'ı kimin vurduğu araştırılıyor ve olayla ilgili soruşturma devam ediyor.