Şanlıurfa'da 15 Temmuz Anması: Binlerce vatandaş meydanı doldurdu

  • 6 / 1 Şanlıurfa'da 15 Temmuz Anması: Binlerce vatandaş meydanı doldurdu 0

    Şanlıurfa’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen anma programına binlerce vatandaş katıldı. Vatandaşlar, ellerinde ay yıldızlı bayraklarla Valilik öncülüğünde Rabia Meydanı’nda bir araya geldi.

  • 6 / 2 Şanlıurfa'da 15 Temmuz Anması: Binlerce vatandaş meydanı doldurdu 1

    Programa Vali Hasan Şıldak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Aksoy ve ilçe belediye başkanları da katıldı. Ay-yıldızlı bayraklarla meydanı dolduran vatandaşlar, hain darbe girişiminin 9’uncu yıl dönümünde şehitleri andı. Şehitler için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

  • 6 / 3 Şanlıurfa'da 15 Temmuz Anması: Binlerce vatandaş meydanı doldurdu 2

    Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan anma programı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara Gölbaşı’nda yaptığı konuşmanın dinlenmesiyle devam etti. Anma programına çocukları ile katılan vatandaşlar, 15 Temmuz ruhunun diri tutulması için meydanlarda olduklarını belirtti. Program gecenin geç saatlerine kadar sürdü.

  • 6 / 4 Şanlıurfa'da 15 Temmuz Anması: Binlerce vatandaş meydanı doldurdu 3

    Çocuklarıyla birlikte programa katılan vatandaşlar, 15 Temmuz gecesini unutmadıklarını ve demokrasi için mücadeleye devam edeceklerini vurguladılar. Yaşanan olayların gelecek nesillere aktarılması ve 15 Temmuz ruhunu yaşatmanın önemini dile getirdiler.

  • 6 / 5 Şanlıurfa'da 15 Temmuz Anması: Binlerce vatandaş meydanı doldurdu 4

  • 6 / 6 Şanlıurfa'da 15 Temmuz Anması: Binlerce vatandaş meydanı doldurdu 5