Sanko Holding Başkanı Konukoğlu: Teknofest, Türkiye'nin geleceğinin teminatı
- 5 / 1
SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST 2025 kapsamında İstanbul Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen festival alanını ziyaret etti. Öğrencilerin projelerini dinleyen Konukoğlu, TEKNOFEST'in Türkiye'nin geleceği için büyük önem taşıdığını vurguladı.
- 5 / 2
Konukoğlu, gençlere olan inancını dile getirerek, "Geleceğimizin teminatı gençlerimize inanıyoruz. Ülkemizin TEKNOFEST’e vereceği destekle gençlerimiz daha da ileriye gidecektir." dedi. Milli Teknoloji Hamlesi'nin önemini vurgulayan Konukoğlu, 2020 yılından beri TEKNOFEST'in ana paydaşı olduklarını ve Çevre ve Enerji Teknolojileri Yarışmaları'nın yürütücülüğünü üstlendiklerini hatırlattı.
- 5 / 3
"Milli teknoloji hamlesi, yalnızca teknolojik ürünler geliştirmek değil; aynı zamanda sürdürülebilirlikten enerji verimliliğine, çevre bilincinden toplumsal faydaya kadar geniş bir alanı kapsayan bir vizyonun parçası." diyen Konukoğlu, TEKNOFEST'in bu vizyonu gençlerin enerjisi ve hayal gücüyle gerçeğe dönüştürdüğünü belirtti. SANKO Holding olarak geleceğin teknolojilerine yatırım yapmayı ve ülkenin kalkınmasına katkıda bulunacak projeleri desteklemeyi temel sorumlulukları olarak gördüklerini ifade etti. Gençlerin projelerinin heyecan verici olduğunu ve geleceğe katkı sunma hedefiyle çalıştıklarını dile getirdi.
- 5 / 4
Konukoğlu, gençlere hedef belirleme, disiplinli çalışma, dürüstlük ve fırsatları değerlendirme konusunda tavsiyelerde bulundu. Hata yapmaktan korkmamalarını vurgulayarak, "Ülkemizin geleceğine katkı sunmak için büyük özveriyle çalışıp proje geliştiren tüm gençlerimizi kutluyor, başarılar diliyorum." diyerek sözlerini tamamladı.
- 5 / 5
- 00:00Bingöl'de korku dolu anlar: Kayalıklarda mahsur kalan iki kişi kurtarıldı
- 23:52Survivor Beyza'nın aşkı sallantıda: Sevgilisi Kerimhan Duman'dan şoke eden hamle!
- 23:43Dünyanın en büyük gemisi: Pioneering Spirit, dev petrol platformlarını yerinden oynatıyor
- 23:34Mesut Özil'den minik kızı Elisa adına anlamlı jest: 50 kurban ihtiyaç sahiplerine ulaştı
- 23:25TİDER'den bayram öncesi gıda israfına karşı bilinçli tüketim çağrısı








