Sanayiden yeni çıkmıştı, araç alev aldı: Sürücü şans eseri kurtuldu
- 5 / 1
Eskişehir'de akıl almaz bir olay yaşandı. Yaklaşık bir hafta süren bakımın ardından sanayiden yeni çıkan bir otomobil, yola çıktıktan sadece 10 dakika sonra motor kısmından alev alarak adeta küle döndü. Olayın şokunu yaşayan araç sahibi, "Ben yanmadığıma şükrediyorum" diyerek yaşadığı dehşeti dile getirdi.
- 5 / 2
Çevre yolunun Uluönder Mahallesi mevkii Bursa istikametinde meydana gelen olayda, İhsan Boztoprak'ın kullandığı 26 AJE 898 plakalı otomobil, Teksan Sanayi Sitesi'ndeki servisinden ayrıldıktan kısa bir süre sonra motor bölümünde bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Tüm bakımları yeni yapılmış aracın motoru ve iç aksamı hızla tutuşurken, sürücü Boztoprak son anda kendini dışarı atarak büyük bir tehlike atlattı.
- 5 / 3
İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, alevlere kısa sürede müdahale ederek yangını söndürdü. Ancak yangın, otomobilin kullanılamaz hale gelmesine neden oldu. Olayın şokunu yaşayan İhsan Boztoprak, aracını tamir ettirmek için bir haftadır sanayide olduğunu ve tüm bakımlarını yaptırdığını belirterek, "Birdenbire tutuştu. Kendimizi dışarı zor attık, az daha ben yanıyordum. Araçta tek başımaydım. Motor bölümü, iç aksamları her yeri yandı; araba şu an pert, çöp yani. Ben yanmadığıma şükrediyorum" şeklinde konuştu. Polis ekipleri, kazayla ilgili detaylı inceleme başlattı.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 23:30Eretria'da boru hattı kazısında tarihin tozlu sayfaları aralandı: 2400 yıllık mozaik ve gizemli kabul salonu ortaya çıktı!
- 23:22Avrupa'da doğal gaz fiyatları düşüşe geçti: 58,70 euroya geriledi
- 23:13İskenderun'da dev sahte filtre operasyonu: Milyonlarca liralık vurgun önlendi
- 23:04VARTA, Türkiye operasyonlarının kesintisiz sürdüğünü duyurdu
- 22:55Halka arz sonrası inanılmaz yükseliş: Çinli çip devi ilk günde %535 fırladı!










