Samsun polisi: Villa ve yat dolandırıcılığı çetesi çökertildi
- 8 / 1
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, tatilcileri villa ve yat kiralama vaadiyle dolandıran bir çeteyi deşifre etti. Siber Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube ekiplerinin yürüttüğü kapsamlı soruşturma sonucu, sahte sosyal medya hesapları ve internet siteleri üzerinden dolandırıcılık yapan bir şebeke ortaya çıkarıldı. Şüphelilerin, konaklama arayan vatandaşları hedef alarak gecelik ücret, kaparo, depozito ve sigorta adı altında para aldıkları tespit edildi.
- 8 / 2
İncelemeler sonucunda, 200'den fazla kişinin mağdur edildiği, yaklaşık 2 milyon TL'lik haksız kazanç sağlandığı ve şüphelilerin banka hesap hareketlerinin 55 milyon TL'ye ulaştığı belirlendi. Muğla'da düzenlenen operasyonla D.E.A. (29), O.Ç. (31) ve Z.H. (23) yakalanarak Samsun'a getirildi. Çete üyelerinden M.Y.'nin (35) ise Zonguldak Cezaevi'nde olduğu öğrenildi.
- 8 / 3
Zonguldak ve Muğla'daki adreslerde yapılan aramalarda 61 adet sentetik ecza, 12 gram esrar ve çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
- 8 / 4
- 8 / 5
- 8 / 6
- 8 / 7
- 8 / 8
- 10:59Uzmanlardan bahar aylarında polen alerjisine karşı önemli uyarılar
- 10:4910 suçtan aranan firari hükümlü Aliağa'da nefes kesen operasyonla yakalandı!
- 10:39Ege Üniversitesi'nde veri biliminin geleceği tartışıldı
- 10:29Belediyenin ihmali kaderi oldu: Engelli evladıyla perişan anne isyan etti!
- 10:19Bursa'da aranması olan 3 kişi cezaevine gönderildi









