Samsun'da Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı trafiğe açıldı

  • 5 / 1 Samsun'da Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı trafiğe açıldı 0

    Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'ndaki kapsamlı düzenleme çalışmalarının tamamlandığını ve yolun trafiğe açıldığını duyurdu. Atakum ilçesinde bulunan bulvar, şehir içi ulaşımın kritik arterlerinden biri olarak hem sürücüler hem de yayalar için büyük öneme sahip.

  • 5 / 2 Samsun'da Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı trafiğe açıldı 1

    Daha önce 2 gidiş-2 geliş şeritli olan bulvar, yapılan genişletme çalışmalarıyla 3 gidiş, 3 geliş şeritli bir yapıya kavuşturuldu. Bu düzenlemelerle trafik akışı rahatlatıldı ve sürücülere daha güvenli, konforlu bir ulaşım imkânı sunuldu. Proje kapsamında Balaç Alt Geçidi, İstiklal Üst Geçidi ve yol genişletme çalışmaları tamamlandı.

  • 5 / 3 Samsun'da Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı trafiğe açıldı 2

    Balaç Alt Geçidi, yan kol bağlantılarıyla birlikte tam kapasiteyle hizmet vermeye başladı. İstiklal Üst Geçidi'nin üst kısmı trafiğe açılırken, yan kol bağlantılarında kaplama çalışmaları sürdürülüyor. Kısa süre içinde 889. Sokak bağlantısı ve yan yolların da tamamlanarak trafiğe açılması planlanıyor.

  • 5 / 4 Samsun'da Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı trafiğe açıldı 3

    Belediye Başkanı Halit Doğan, "Şehrimizin ulaşım altyapısını daha da güçlendirmek ve hemşehrilerimize daha güvenli, konforlu ve hızlı bir ulaşım deneyimi sunmak amacıyla çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'ndaki kapsamlı düzenlemeleri tamamlayarak bölgeyi trafiğe açtık. Yeni düzenlemeler sayesinde hem araç trafiği hem de yaya hareketliliği çok daha düzenli ve güvenli hale geldi. Büyükşehir Belediyesi olarak bu önemli yatırımın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni haliyle bulvarımız, şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

  • 5 / 5 Samsun'da Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı trafiğe açıldı 4