Samsun'da eski milletvekili Suat Binici son yolculuğuna uğurlandı
- 6 / 1
23. Dönem CHP Samsun Milletvekili Suat Binici, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bugün, memleketi Samsun'un Vezirköprü ilçesinde, Binici için resmi bir cenaze töreni düzenlendi.
- 6 / 2
Vezirköprü Belediye Başkanlığı görevinde de bulunan Binici'nin cenazesi, önce Vezirköprü Belediyesi önüne, ardından evinin önüne getirilerek helallik alındı. Daha sonra Köprülü Mehmet Paşa Camii'ne nakledilen cenazesi, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yeni Mahalle mezarlığında toprağa verildi.
- 6 / 3
Cenaze törenine Samsun Valisi Orhan Tavlı, Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya, Vezirköprü Belediye Başkanı Murat Gül, İstanbul Milletvekili Engin Altay, Samsun Milletvekili Murat Çan, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, eski Milletvekili Kemal Zeybek, Atakum Belediye Başkanı Serhat Türker, partililer, vatandaşlar ve ailesi katıldı.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 22:15Trafik sigortasında yeni zam dalgası kapıda: Araç sahiplerini bekleyen mali yükler artıyor
- 22:06Afyonkarahisar''da acı kaza: Minibüs şoförü tırla çarpıştı, yaşamını yitirdi
- 21:57Afyonkarahisar'da devrilen tırın sürücüsü hastaneye kaldırıldı
- 21:47Bilecik'te masa tenisi heyecanı: Korunma altındaki gençler ve personel aynı masada buluştu
- 21:38Hentbolda Türk takımları Avrupa'daki rakipleriyle buluşuyor










