Samsun'da dar gelirli vatandaşların su faturaları artık belediye tarafından ödenecek
- 3 / 1
Samsun Büyükşehir Belediyesi, sosyal yardım alan dar gelirli vatandaşların su faturalarını karşılamaya hazırlanıyor. SASKİ komisyonunda görüşülen bu önemli madde, oy birliğiyle kabul edilerek genel kurula gönderildi ve binlerce ailenin hayatına dokunacak bir sosyal destek mekanizması hayata geçiriliyor.
- 3 / 2
Meclis Başkanvekili Nihat Soğuk başkanlığında meclis binasında yapılan toplantıda, genel kurulda karara bağlanmamış toplam 9 madde ele alındı. AK Parti Grup Başkanvekili Recep Kemal Certel, sosyal yardım alan aboneleri ilgilendiren maddenin fıkra değişikliğiyle ilgili önemli bir teklifte bulundu ve bu teklif komisyonda kabul gördü.
- 3 / 3
SASKİ Genel Müdürü Bahattin Yanık, sosyal yardıma muhtaç abonelerin müracaatlarını Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne yaptığını ve faturaların bedelinin SBB tarafından ödendiğini açıkladı. CHP Grup Başkanvekili Atilla Tekcan ise uygulamada netlik sağlanması gerektiğini vurgulayarak, kimlerin yararlanacağı ve başvuru süreçlerinin açıklığa kavuşturulması gerektiğini ifade etti.
- 13:12Elf kulağı estetiği: Gençlerin sosyal medya rüzgarında yeni akım
- 13:05Beşiktaş'ta bayram coşkusu: Başkan ve yönetimden taraftara sıcak mesajlar
- 12:58Seattle merkezli pizzacı robot şirketi iflas etti
- 12:50Muratpaşa'da Turunç Masa'dan rekor çözüm: Nisan'da 12 binden fazla vatandaşın sesi duyuldu
- 12:43Esenyurt'ta kıskançlık dehşeti: Genç kızı bıçakladı









