Samsun'da 16 yaşındaki kız çocuğu mesajla kurtarıldı, 4 kişi gözaltında
- 3 / 1
Samsun'un Atakum ilçesinde 16 yaşındaki B.B. adlı kız çocuğu, alıkonulduğunu iddia ederek cep telefonundan yardım mesajı gönderdi. Polis ekipleri, yapılan ihbar üzerine hemen harekete geçerek B.B.'yi kurtardı.
- 3 / 2
Olay, Atakum ilçesi Körfez Mahallesi'nde bir bekar evinde saat 05.00 sıralarında meydana geldi. Genç kız, uyuşturucu kullanıldığı bir ortamda alıkonulduğunu ve evden çıkmasına izin verilmediğini belirterek bir yakınından yardım istedi. İhbar üzerine Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri hemen operasyona başladı.
- 3 / 3
Polis, belirlenen adrese düzenlediği baskında B.B. adlı kızı kurtarırken, evde başka bir kız çocuğu olan N.T. (17) de bulundu. Yapılan incelemelerde evde bulunan kişilerin uyuşturucu kullandıkları tespit edildi. Operasyon sonucunda, uyuşturucu içme aparatlarıyla birlikte bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili B.B.'nin ablası E.G. (20) ile N.B. (19), C.K. (23) ve C.Ö.Ç. (27) gözaltına alındı. Gözaltına alınan 1’i kadın 4 kişi, bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.
- 12:16Gökyüzü ağlıyor: 24 yıllık havayolu şirketi Air Antilles iflas etti, 69 milyon dolarlık borçla kapandı
- 12:07Bilim insanları Ay'a gitmenin yeni yolunu keşfetti
- 11:57İzmir'in gözbebeği Açıkhava, yepyeni yüzüyle sanatseverleri selamlıyor
- 11:47Kütahya'da trafik kazası: 22 yaşındaki genç hayatını kaybetti
- 11:37Doğadan 31 kilo salep soğanı topladılar, ceza yağdı: 2 milyonu aştı!










