Salihli'de kadına yönelik şiddete karşı bilgilendirme etkinliği düzenlendi
- 5 / 1
Manisa'nın Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü, Salihli İlçe Jandarma Komutanlığı ve Salihli Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadına yönelik şiddetle mücadele amacıyla stantlar kurdu.
- 5 / 2
Kızılelma Meydanı'nda kurulan bu stantlarda, vatandaşlara kadına yönelik şiddetle ilgili bilgilendirme yapılarak farkındalık oluşturuldu. Etkinlik kapsamında kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü de coşkuyla kutlandı.
- 5 / 3
Stantları ziyaret eden Salihli Kaymakamı Ali Güldoğan, vatandaşlarla sohbet ederek kadınların gününü kutladı ve onlara karanfil dağıttı. Etkinlikte ayrıca kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve kadın hakları konusunda da bilgilendirme yapıldı. Etkinliğe, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Doğukan Karaaslan, İlçe Emniyet Müdür Vekili Özgür Kılınç, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Alim Yavuz ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Salihli Temsilcisi Rıdvan Herey de katıldı.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 22:49Somaliland, Türkiye'ye karşı İsrail'den hava savunma desteği istedi
- 22:41Merkez Bankası başkanı enflasyon mesajı verdi
- 22:33Belçika'da grevler uçuş iptalleri ve ulaşım aksamalarına yol açacak
- 22:24Görükle'de yeni yola kanalizasyon ve yağmur suyu hattı
- 22:15Pet şişe ve suyla aydınlatma yaygınlaşıyor











