Sahiller temizleniyor: Kurucaşile Tekkeönü'nde 2 saatte 30 poşet çöp çıktı!

  • 5 / 1 Sahiller temizleniyor: Kurucaşile Tekkeönü'nde 2 saatte 30 poşet çöp çıktı! 0

    Bartın'ın Kurucaşile ilçesi, çevre bilincini artırmaya yönelik önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Tekkeönü Köyü sahilinde gerçekleştirilen çöp toplama etkinliği, doğanın korunması ve farkındalık yaratılması amacıyla düzenlendi.

  • 5 / 2 Sahiller temizleniyor: Kurucaşile Tekkeönü'nde 2 saatte 30 poşet çöp çıktı! 1

    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kurucaşile İlçe Teşkilatı ve Kadın Kolları tarafından organize edilen etkinliğe, ilçe halkı da yoğun ilgi gösterdi. İlçe Başkanı Reyhan Aybilek'in de bizzat katıldığı çalışmalarda, sadece 2 saat gibi kısa bir sürede tam 30 poşet dolusu çöp toplandı. Bu durum, sahilin ne kadar kirli olduğunu ve çevreye verilen zararı gözler önüne serdi.

  • 5 / 3 Sahiller temizleniyor: Kurucaşile Tekkeönü'nde 2 saatte 30 poşet çöp çıktı! 2

    Toplanan çöpler arasında en dikkat çekici olanlar plastik su şişeleri, cam şişeler ve çeşitli poşetlerdi. Ancak bunların yanı sıra, terlik, gazoz şişesi ve cips poşeti gibi beklenmedik atıklar da bulundu. Bu çeşitlilik, insanların çevreye duyarsızlığının boyutunu bir kez daha ortaya koydu. İlçe Başkanı Reyhan Aybilek, etkinliğe destek veren tüm katılımcılara teşekkürlerini ileterek, "Tekkeönü mevkiinde düzenlediğimiz bu çöp toplama etkinliğiyle hem doğamızı koruduk hem de hep birlikte bir farkındalık oluşturduk. Temiz bir çevre için el ele vererek sahil kenarındaki çöpleri topladık. Muhteşem bir doğamız var, onu kendi ellerimizle yok etmeyelim. Lütfen çöplerimizi gelişi güzel yerlere atmayalım. Geleceğimiz olan çocuklarımıza daha güzel bir Tekkeönü, Kurucaşile ve Bartın bırakmak hepimizin sorumluluğu," dedi.

  • 5 / 4 Sahiller temizleniyor: Kurucaşile Tekkeönü'nde 2 saatte 30 poşet çöp çıktı! 3

  • 5 / 5 Sahiller temizleniyor: Kurucaşile Tekkeönü'nde 2 saatte 30 poşet çöp çıktı! 4