Pursaklar Belediyesi, Karabük'teki orman yangınlarına destek veriyor
- 4 / 1
Pursaklar Belediyesi, Karabük'te devam eden orman yangınlarıyla mücadele eden ekiplere destek olmak için tüm imkanlarını seferber etti. Çankırı'daki önceki orman yangınlarında da iş makineleri ve su tankerleri gönderen belediye, bu kez de Karabük'teki şiddetli yangınlara müdahalede aktif rol alıyor.
- 4 / 2
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yangın bölgesinde yol açma, temizleme ve soğutma çalışmalarına destek verirken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de su tankerleriyle bölgeye su taşıyarak yangınla mücadeleye katkı sağlıyor. Belediyenin desteği, yangın söndürme çalışmalarına önemli bir ivme kazandırıyor.
- 4 / 3
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ülke genelindeki orman yangınlarından duyduğu üzüntüyü dile getirerek, 'Karabük'teki orman yangınına destek olmak için ekiplerimizi hızla bölgeye sevk ettik. Devletimiz tüm imkanlarıyla bölgede hizmet veriyor. İnşallah en kısa zamanda bu sıkıntının da üstesinden geleceğiz. Sahada görev yapan tüm kahramanlara güç ve sabır diliyorum. Rabbim yar ve yardımcıları olsun. Yaraları hep birlikte saracağız.' şeklinde konuştu.
- 4 / 4
- 10:49Başkan Tugay, Kiraz'da yol ve asfalt müjdesi verdi
- 10:42Brad Pitt, penis kremi firmasıyla davalık oldu: İsim krizi büyüyor
- 10:35Ilıca'da 77 yıllık bayramlaşma geleneği coşkuyla sürdü
- 10:28Karadeniz'in sesi Kazım Koyuncu'nun hayatı beyaz perdede canlanıyor: Cem Yiğit Üzümoğlu başrolde
- 10:21Karakaya Barajı'ndaki su tahliyesi, vatandaşlar için göz alıcı bir manzara sundu








