Postacıların nefes kesen yarışı: 10 kilometre boyunca kıyasıya mücadele!
- 5 / 1
Bursa'da düzenlenen 54. Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması seçmeleri, renkli görüntülere sahne oldu. Soğanlı Botanik Parkı'ndaki parkurda gerçekleşen seçmelere, Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Bilecik illerinden toplam 46 PTT personeli katıldı. Bu personelin 38'i erkek, 8'i ise kadındı.
- 5 / 2
Saat 10.30'da başlayan yarışlarda, posta dağıtıcıları hem dereceye girebilmek hem de Türkiye'yi Balkanlar'da temsil edecek kadroya seçilebilmek için 10 kilometrelik parkurda kıyasıya bir mücadele verdi. Organizasyonun, kurum içi dayanışmayı artırmak, sportmenlik ruhunu geliştirmek ve personelin motivasyonunu yükseltmek amacıyla düzenlendiği belirtildi.
- 5 / 3
Kadınlar kategorisinde birinciliği elde eden Ayşe Küçük, kendi rekorunu kırarak parkuru 29 dakikada tamamlamanın mutluluğunu yaşadı. Erkekler kategorisinde birinci olan Alper Çelik ise ilk kez katıldığı yarışmada derece elde etmenin heyecanını dile getirirken, asıl önemli olanın derecelerden çok ortamın güzelliği ve arkadaşlık olduğunu vurguladı. Yarışma sonunda dereceye giren sporcular, Türkiye finallerinde değerlendirilerek Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etme şansı bulacak.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 19:43Sivas'ta motosiklet kazasında ağır yaralanan genç, 21 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti
- 19:33Cesaretiyle kahraman oldu, burnuyla bedel ödedi: 69 yaşındaki adamın inanılmaz hikayesi
- 19:24Milas'taki orman yangınına havadan ve karadan müdahale tüm hızıyla sürüyor
- 19:1415 Temmuz gecesi FETÖ'nün darbe kontrol ağı: 'Askerlere direnmeyin' talimatından algı operasyonuna uzanan şok gerçekler
- 19:04Bursa itfaiyesi, Haziran ayında 2 bin 749 olaya müdahale etti











