Polis Haftası Eskişehir'de Coşkuyla Kutlandı: Çelenk Sunma Töreni Düzenlendi
- 6 / 1
Türk Polis Teşkilatı'nın 181. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Eskişehir'de anlamlı bir tören düzenlendi. Bu özel günde, emniyet teşkilatının fedakarlıkları ve çalışmaları anıldı.
- 6 / 2
Eskişehir Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen törende, şehit polis aileleri, gaziler ve yakınları onurlandırıldı. Valilik Meydanı'nda gerçekleşen çelenk sunma programı, Eskişehir İl Emniyet Müdürü Tolga Yılmaz ve Trafik Polis Eğitim Merkezi 1. Sınıf Emniyet Müdürü Aydın Ayhan'ın Atatürk büstüne çelenklerini bırakmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden tören, katılımcıların toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
- 6 / 3
Törene, Eskişehir İl Emniyet Müdürü Tolga Yılmaz ve Trafik Polis Eğitim Merkezi 1. Sınıf Emniyet Müdürü Aydın Ayhan'ın yanı sıra çok sayıda polis memuru da katılım göstererek teşkilatın bu önemli gününde bir araya geldi. Polis Haftası kutlamaları, toplumun huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan emniyet güçlerine duyulan minneti pekiştirdi.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 13:02Pamukkale'de zeka şöleni başladı: 1.4 milyon TL ödüllü dev satranç turnuvası kapılarını araladı
- 12:52Uludağ Premium Ultra Trail, 23 ülkeden 2853 sporcuyu ağırlıyor
- 12:42Bahçeli'den Avrupa'ya keskin mesaj: Türkiye, kuyuya uzanan tek güvenli halat!
- 12:32Küresel piyasalarda gerilim: ABD-İran çatışması ve enflasyon verileri bekleniyor
- 12:22İzmir'de yeni doğanlara 'hoş geldin' denildi: Anne ve bebekler yalnız değil











