Pendik'te korku dolu anlar: Tır dorsesi devrildi, çekici de yan yattı!
- 3 / 1
Pendik'te TEM Otoyolu Kurtköy katılımında yaşanan olay, trafikte kısa süreli paniğe neden oldu. Bir tırın dorsesi, henüz belirlenemeyen bir sebeple yola devrildi. Olay yerine hızla intikal eden itfaiye ve polis ekipleri, kurtarma çalışmalarına başladı.
- 3 / 2
Kurtarma çalışmaları sırasında yaşanan talihsizlik, durumu daha da karmaşık hale getirdi. Devrilen dorsenin bir çekici yardımıyla kaldırılmaya çalışıldığı esnada, tırın ön kısmı da yamaç misali yola doğru yan yattı. Bu beklenmedik gelişme, kurtarma operasyonunu zorlaştırırken, yola dökülen malzemeler ekipler tarafından titizlikle toplandı.
- 3 / 3
Saat 18.15 sularında meydana gelen bu kaza, TEM Otoyolu'nun Orhanlı gişeler istikametinde ciddi bir trafik yoğunluğuna yol açtı. Tır sürücüsü, itfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesiyle yara almadan araçtan kurtarıldı. Olay, trafik akışının normale dönmesiyle son buldu.
- 10:20Borsa dalgalandı, milyarderler listesi karıştı: Kimler zirveden indi?
- 10:10Kütahya'da seyir halindeki otomobilde yangın paniği
- 10:00Denizli'de gece yarısı kabusu: Seyir halindeki tır alev aldı, küle döndü
- 09:50Kuşadası'nda ağız ve diş sağlığı polikliniği kapılarını açtı
- 09:41Tarladan sofraya şaşırtan fark: Fiyatlar 5 katına çıkıyor!











