Patnos'ta 'Bir bilenle bilge nesil' projesi başladı
- 3 / 1
Eğitim-Bir-Sen Patnos Temsilciliği, dört yüzü aşkın öğrenci ve onlarca danışman öğretmenin katılımıyla 'Bir Bilenle Bilge Nesil' projesinin ilk kitap kritiğini başlattı. Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şubesi, Genç Memur-Sen ve Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğiyle yürütülen projenin ilk ayağı, Patnos'ta yoğun katılımla gerçekleştirildi.
- 3 / 2
Proje kapsamında bu yıl ilk eser olarak 'Seyr-i Âlem (Bir Filistin Hikâyesi)' okunacak. Eğitim-Bir-Sen Patnos İlçe Temsilcisi Ayhan Keleş, Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılan protokol gereği bu yıl dört yüzün üzerinde öğrenci ve yaklaşık otuz danışman öğretmen ile çalışacaklarını belirtti.
- 3 / 3
Keleş, 'Bir Bilenle Bilge Nesil, kitap okumayı ve düşünce üretmeyi merkeze alan önemli bir gençlik hareketidir. Gençlerimizin okuma kültürü kazanmasını, fikir dünyalarının gelişmesini hedefliyoruz' dedi. Sendika olarak kitap ve kalemi öncelediklerini ifade eden Ayhan Keleş, projeye destek veren tüm eğitim paydaşlarına teşekkür etti.
- 23:20Bilal Sonses, Mimar Sinan Parkı'nda Aydınlılarla bir araya geldi
- 23:12Hürmüz Boğazı krizi için 7 ülke İstanbul'da toplanıyor
- 23:03Küresel piyasalarda gözler Warsh'un Jackson Hole konuşmasında
- 22:54Kadın, ocaktaki yemeği hazırlarken elektrik çarpmasıyla öldü
- 22:45Bursa Büyükşehir Belediyesi, Müşküle’de altyapı ve üstyapı çalışmaları başlattı










