Pamukkalede park kabusu: Çocuklar oyuncağı ateşe verdi, itfaiye yetişti
- 4 / 1
Denizlinin Pamukkale ilçesi, Bağbaşı Mahallesinde bulunan bir çocuk parkında yürekleri ağza getiren bir olay yaşandı. Parkta oynayan bir grup çocuk, yanlarında getirdikleri çakmakla bir oyuncağın içinde ateş yakmaya kalkıştı.
- 4 / 2
Çocukların plastik oyuncağın içine tutuşturduğu ateş kısa sürede büyüyerek oyuncağın tamamını sardı. Alevlerin yükseldiğini gören çocuklar korkarak olay yerinden hızla uzaklaştı. Oyuncaktan yükselen dumanları fark eden çevre sakinleri ise durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.
- 4 / 3
Yapılan ihbar üzerine olay yerine kısa sürede itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin çevik müdahalesi sayesinde alev alan oyuncak, daha büyük bir felakete yol açmadan söndürüldü. Parkta çocuklarının güvenliğinden endişe eden veliler, milli servete verilen zarara tepki gösterdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
- 4 / 4
- 09:58Ajan filmlerinin efsanevi uydu telefonu Aydın'da yeniden canlandı!
- 09:51Bayram dönüşü için sürücülere önemli uyarılar
- 09:44Bursa'da kontrolden çıkan otomobil tarlaya uçtu: 4 yaralı
- 09:36Kentsel dönüşümde imzalar evinizi uçuruyor, borç batağına sürüklüyor: Uzmanlar uyarıyor!
- 09:29Afra Saraçoğlu'nun şıklığı sosyal medyada gündem oldu









