Özlem Tekin'e yapımcılardan 2 milyon dolarlık konser teklifi
- 4 / 1
Rock müziğin tanınmış isimlerinden biri olan Özlem Tekin, yıllar sonra sahnelere dönüş yapma olasılığı ile gündemde. 2016 yılında şehir hayatını geride bırakıp çiftlik yaşamına yönelen Tekin'e, yapımcıların 10 konserlik bir program için 2 milyon dolarlık bir teklif yaptığı öğrenildi.
- 4 / 2
Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Şebnem Ferah'ın uzun bir aradan sonra sahne alması, gözleri Özlem Tekin'e çevirdi. Müzik yapımcıları, 10 yıldır konser vermeyen sanatçıyı yeniden sahnelere kazandırmak için harekete geçti. Yapımcıların, Tekin'e sunduğu 10 konser karşılığındaki 2 milyon dolarlık teklifin henüz sanatçı tarafından yanıtlanmadığı bildiriliyor.
- 4 / 3
Uzun süredir gözlerden uzak kalan Özlem Tekin, 2016 yılında İstanbul'daki yaşamını terk ederek Milas'ın Karacahisar Köyü'ne yerleşmişti. 30 dönümlük arazi üzerinde kurduğu çiftliğinde tarım ve hayvancılıkla uğraşan Tekin, burada sebze ve meyve yetiştiriyor. Ayrıca zeytin ağaçlarının bulunduğu geniş arazilere de yatırım yaptığı biliniyor. Doğayla iç içe bir yaşam süren sanatçı, inek, koyun, at, eşek ve tavuklarla ilgileniyor.
- 4 / 4
- 16:52İzmir'de nefes kesen kovalamaca: Kaçan araçtan on binlerce hap çıktı!
- 16:42Uyuşturucu suçluları Kuşadası ve Germencik'te yakalandı
- 16:32AK PARTİ'DEN CHP'Lİ BELEDİYELERE AĞIR SUÇLAMALAR: YOLSUZLUK VE RÜŞVET İDDİALARI GÜNDEMDE
- 16:23Aydınlı karatecilerden Türkiye Şampiyonası'nda dikkat çeken başarı
- 16:12Deprem bölgesinde umut yeşerten eğitim: PACE Projesi kursiyerleri sertifikalarını aldı











