Özhan Çıvgın: Zor bir maçtı ama kazandık
- 3 / 1
Aliağa Petkimspor Başantrenörü Özhan Çıvgın, Bursaspor ile oynanan karşılaşmanın psikolojik açıdan zor geçtiğini ifade etti. Basketbol Süper Ligi’nin 23. haftasında, Aliağa Petkimspor sahasında Bursaspor'u 91-82 mağlup etti.
- 3 / 2
Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Çıvgın, takım olarak her zaman en iyisini hedeflediklerini vurguladı. Üst üste gelen mağlubiyetlerin ardından öz güven kaybı yaşadıklarını, ancak bu maçın önemli olduğunu belirtti. Çıvgın, "Bizim için psikolojik açıdan zor bir maçtı. Savunmada basit hatalar yapsak da, maçı kazanma anlarında enerjimiz yüksekti" dedi.
- 3 / 3
Çıvgın, kalan yedi maçta da galip gelmek için mücadele edeceklerini ifade ederek, destek veren tüm taraftarlara teşekkür etti. "Aliağa için her zaman en iyisini yapmak adına çok çabalıyoruz. Vereceğiniz destek ve öz güven ile daha iyisini yapacağız" şeklinde konuştu.
- 18:22Bakan Çiftçi: AK Parti'nin rotası milletin sözü, hedefi Türkiye'nin geleceği
- 18:12Çanakkale'de göçmen kaçakçılığı operasyonu: 1 organizatör ve 37 kaçak göçmen yakalandı
- 18:02Osmangazi'nin Dağakça yolu Bursa Büyükşehir ile yenilendi, ulaşım konforu arttı
- 17:52Ayvalık'ta kaybolan genci bulmak için yoğun arama çalışmaları devam ediyor
- 17:42Keles'te Muharrem Ayı bereketi, aşurelerle paylaşıldı











