Osmaniye'de Gençlik Merkezi açıldı: Samet Aybaba, çocukluğunu anlattı
- 5 / 1
Osmaniye Belediyesi'nin Samet Aybaba Spor Kompleksi'nde bulunan Gençlik Merkezi, düzenlenen bir törenle açıldı. Açılışa, Beşiktaş'ın efsane ismi Samet Aybaba onur konuğu olarak katıldı.
- 5 / 2
Aybaba, törende yaptığı konuşmada çocukluğunu Osmaniye'de geçirdiğini ve futbol topu olmadan turunçla futbol oynadığını anlattı. Beşiktaş'ın kaptanlığına kadar yükseldiğini belirten Aybaba, çocukların kötü alışkanlıklardan korunmasında sporun önemini vurguladı ve geleceğe sahip çıkılması gerektiğini söyledi. Belediye Başkanı İbrahim Çenet'e de Spor Kompleksi için teşekkür etti.
- 5 / 3
Belediye Başkanı İbrahim Çenet ise, Yeni Türkiye Yüzyılı'nda yeni spor branşlarıyla çocukları buluşturmayı hedeflediklerini belirtti. 3 binden fazla çocuğun yaz spor okullarına kayıt olduğunu belirten Çenet, Spor Kompleksi'nde bilişim sınıfları, robotik kodlama sınıfları, 3D yazıcılar ve akıl zeka oyunları sınıfları kurduklarını açıkladı. Ayrıca, Survivor Parkuru, Kano Havuzu, Tırmanma Alanı, Tenis Kortu ve Plaj Voleybolu gibi ekstrem spor alanları da oluşturulduğunu ifade etti.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 18:33Ortaca alevlere teslim: Orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor!
- 18:23Milas'ta orman yangınına müdahale devam ediyor
- 18:13Kuşadası'nda tekne turları tatilcileri mest ediyor
- 18:04Gümüş fiyatlarında kritik gelişmeler: Yatırımcılar dikkat kesildi
- 17:54Altın madencileri 20 yılın en ucuz fırsatı mı? Bank of America'dan çarpıcı analiz










