Osmangazi'de öğretmenler gününde unutulmaz coşku ve anılar!
- 3 / 1
Osmangazi Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde özel etkinlikler düzenleyerek eğitimcileri buluşturdu. Başkan Erkan Aydın'ın da katıldığı yemekte, eğitimciler bir araya gelirken, ardından Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası Muhtarlar Korosu'nun konseri ile keyifli anlar yaşandı. Etkinlik, Osmangazi Kültür Merkezi'nde gerçekleşti ve öğretmenlik mesleğinin önemine vurgu yapıldı.
- 3 / 2
Başkan Erkan Aydın, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından konuşmasında tüm eğitimcilerin Öğretmenler Günü'nü kutladı. "Sadece bir gün değil, her gün onların günü olsun" diyerek öğretmenlerin hayatımızdaki izlerini anlattı. Aydın, Atatürk'ün sözlerini hatırlatarak, köy enstitülerinin önemini vurguladı ve kendi aile geçmişinden örnekler verdi, ayrıca belediyenin yeni kreş projelerini açıkladı.
- 3 / 3
Osmangazi Halk Eğitim Müdürü Zeynep Terece, öğretmenliğin merhamet ve vicdan gerektirdiğini belirtti. Emekli öğretmen Abdullah Kasap ise köy enstitülerinin tarihini anlatarak eğitimin köylerden başlamasının önemini vurguladı. Konuşmaların ardından Başkan Aydın, Terece'ye çiçek takdim etti ve etkinlik, Muhtarlar Korosu'nun konseri ile coşkulu bir şekilde sona erdi. Etkinliğe katılanlar arasında CHP İl Başkan Yardımcısı İsmail Altay, CHP Osmangazi İlçe Başkanı Raşit Gürbüz ve diğer yetkililer yer aldı. Konser sırasında Osmangazi, Nilüfer, Yıldırım, Gemlik, Kestel ve Orhaneli ilçelerinden muhtarlar, Türk müziği eserlerini seslendirdi ve çiçek takdimleri yapıldı.
- 19:20Gaziosmanpaşa sokakları sanatla renklendi: Graffiti festivali büyük ilgi gördü
- 19:10Kocasinan'da bayram öncesi gıda denetimleri artırıldı
- 19:01Hayalet gemi Mary Celeste'in 150 yıllık gizemi aydınlanıyor: Alkol buharı paniği miydi?
- 18:52DAGC, İHA'ya 9 ödül vererek başarısını taçlandırdı
- 18:42Kadın futbolunun görünürlüğü masaya yatırıldı: Medya, görünmezliği nasıl kıracak?










