Osmangazi'de çocuklar için rengarenk bir bayram coşkusu
- 3 / 1
Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir etkinlik programıyla kutlayarak çocuklara unutulmaz anlar yaşattı.
- 3 / 2
Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bu özel gün, Osmangazi'de coşku ve neşe içinde kutlandı. Osmangazi Meydanı, çocuklar için dev bir eğlence alanına dönüştü ve üç gün süren etkinlikler boyunca, çeşitli aktiviteler, sahne gösterileri ve konserler düzenlendi. Çocuklar, bu etkinliklerde hem eğlenme fırsatı buldu hem de sosyal ve kültürel açıdan zengin deneyimler yaşadı.
- 3 / 3
Etkinliklerde sahne alan sanatçılar, bayram coşkusunu artırdı. Cahit Berkay ve Den Den'in ardından, son gün sahne alan Şubadap Çocuk, enerjik performansı ve eğlenceli şarkılarıyla çocuklara unutulmaz anlar yaşattı. Ritim dolu melodiler eşliğinde dans eden çocuklar, bayramın neşesini doyasıya hissetti. Özel etkinlik alanlarıyla dolu olan Osmangazi Meydanı, çocukların mutluluğunu ön planda tutarak, oyun parkurları, atölyeler ve yarışma alanlarıyla bayram atmosferini zenginleştirdi. Renkli dekorasyonlar ve tematik süslemelerle donatılan meydan, ziyaretçilere görsel bir şölen sunarken, her köşede çocuk kahkahaları yankılandı.
- 06:17Türkiye Uzay Ajansı'na 20 milyar lira ödenek ayrıldı
- 06:07Trump, nadir mineraller için Türkiye ile ortaklık arayışında
- 05:5811 ülke, İsrail'in yerleşim bölgelerinden gelen mallara boykot kararı aldı
- 05:48Finlandiya'da rekor düzeyde tarihi hazine bulundu
- 05:39Mount Michael volkanında sıcaklık 1200 dereceyi aştı










