Orhaneli ve Harmancık'ta orman yangını: Ulaşılması güç alanlarda pet şişelerle su taşınıyor
- 6 / 1
Bursa'nın Orhaneli ve Harmancık ilçeleri arasında çıkan orman yangını, gece saatlerinde şiddetini artırarak geniş bir alana yayıldı. Havanın kararmasıyla birlikte alevler daha görünür hale gelirken, yangının yarattığı tehlike de arttı.
- 6 / 2
Yangına gece gündüz demeden müdahale eden ekipler, ulaşılması güç bölgelerde yoğun bir mücadele veriyor. Karadan müdahale eden ekipler, dört koldan yangına karşı savaşırken, su tankerlerinin ulaşamadığı noktalarda pet şişelerle taşınan sularla söndürme çalışmaları devam ediyor.
- 6 / 3
Ulaşılması zor bölgelerdeki alevlerle mücadele eden ekipler, su tankerlerinin giremediği alanlara pet şişelerle su taşıyarak söndürme çalışmalarına devam ediyor. Ekiplerin özverili çalışmaları, yangının daha fazla yayılmasını engellemeye yöneliktir.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 18:23Milas'ta orman yangınına müdahale devam ediyor
- 18:13Kuşadası'nda tekne turları tatilcileri mest ediyor
- 18:04Gümüş fiyatlarında kritik gelişmeler: Yatırımcılar dikkat kesildi
- 17:54Altın madencileri 20 yılın en ucuz fırsatı mı? Bank of America'dan çarpıcı analiz
- 17:44Denizli Büyükşehir, temiz bir gelecek için yatırımlara hız verdi










