Ordu'da şehir hastanesi için alt yapı çalışmaları sürüyor
- 3 / 1
Ordu Büyükşehir Belediyesi, inşaatı devam eden ve şehre önemli sağlık hizmeti sunacak şehir hastanesi için altyapı çalışmalarına yoğunlaştı. Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler'in liderliğinde yürütülen proje kapsamında, hastanenin ulaşım ve alt yapı ihtiyaçları için çalışmalar hız kazandı.
- 3 / 2
5 bin 200 metrelik içme suyu hattı projesinde 500 metrelik bir bölüm tamamlandı. Yeni yerleşim alanları da göz önünde bulundurularak, toplam 895 metre kanalizasyon altyapısı inşa edilecek. Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi'nde hummalı bir şekilde çalışıyor ve kısa sürede tamamlamayı hedefliyor.
- 3 / 3
Mahallenin artan nüfusu ve şehir hastanesi inşaatının son aşamasına gelmesi nedeniyle, ekipler 24 saat kesintisiz çalışıyor. Bu çalışmalar, şehir hastanesinin zamanında hizmete girmesini sağlamak amacıyla büyük bir titizlikle yürütülüyor.
- 15:12Japonya'dan gelen şok haber, küresel piyasaları tetikte bekletiyor: Para basma geri mi dönüyor?
- 15:06Tom Barrack'ın görev süresi doluyor ama etkisi devam edecek
- 14:59Çin'de kömür madeninde dehşet: 82 can alan patlamanın ürperten görüntüleri!
- 14:53Bakan Fidan'dan İsrail'e dikkat çekici teklif: Filistin'i tanıyın, destek artar
- 14:46Ukrayna'dan Rusya'ya nefes kesen darbe: Nükleer taşıyıcılar böyle küle döndü!








