Oneo'dan Yeni stüdyo: İçerik üreticileri Fikirlerini Eser Yenenler ile buluşturuyor!
- 3 / 1
Sakız markası Oneo, içerik üreticilerine yönelik yenilikçi bir proje başlattı. Markanın 'Oneo Ferah Stüdyo' adını verdiği mobil stüdyo, ilk olarak 8-9 Kasım tarihlerinde Emaar AVM'de faaliyet göstererek yaratıcılara ilham vermeyi hedefliyor. Bu özel stüdyo, gelecekte üniversiteler başta olmak üzere farklı noktalarda da içerik üreticileriyle buluşacak.
- 3 / 2
Ülker Oneo'nun Pazarlama Direktörü Tuba Akyüz'ün ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa, Oneo'nun marka yüzü Eser Yenenler ve sosyal medya fenomenleri Kartal Gökberk ile Ceren Yaldız da katıldı. İki gün sürecek Emaar AVM'deki etkinlikte, stüdyoda çekilen ve en çok beğeni alan üç video, ünlü içerik üreticisi Kartal Gökberk ile birlikte çekilecek ve Oneo'nun sosyal medya hesaplarında yayınlanacak.
- 3 / 3
Türkiye turunu tamamlayacak olan stüdyonun en beğenilen içeriğini hazırlayan kişi, sürpriz bir ödül kazanacak: Eser Yenenler ile birlikte Oneo'nun dijital reklam filminde rol alma şansı! Projenin detayları ve stüdyonun sonraki durakları, "oneoferahstudyo.com" adresinden ve "ulkeroneo" Instagram hesabından duyurulacak. Pazarlama Direktörü Tuba Akyüz, stüdyonun ferahlık temasını ilham ve yenilikle harmanladığını belirtirken, Eser Yenenler ise alanın fikirlerin yeniliklerle buluştuğu ilham verici bir platform olduğunu vurguladı.
- 22:40Yapay zeka çıldırıyor: Küresel harcamalar rekor kırarak 2,59 trilyon dolara fırlayacak
- 22:31Yenişehir, Kurban Bayramı için hazırlıklarını tamamladı
- 22:22Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe'ye 'bilen' sporculardan oluşan futbol aklı vaadi
- 22:12Bolu'da 200 metrelik Türk bayrağıyla coşkulu yürüyüş
- 22:03Yağmura inat 19 Mayıs coşkusu: Kastamonu'da Gençlik Yürüyüşü tam not aldı










