OMÜ Vakfı Koleji'nde 4 bin metrekarelik spor alanı yenilendi
- 6 / 1
Samsun'daki Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Vakfı Koleji, öğrencilerine daha güvenli ve kapsamlı bir spor alanı sunmak amacıyla 4 bin metrekarelik bir yenileme projesini tamamladı.
- 6 / 2
Proje kapsamında, kolejin ön ve arka bahçelerinde toplam 2 bin metrekarelik alana, düşme anında yaralanmaları önleyen özel resurfacer dolgu sistemi uygulandı. Yenilenen alanlara 2 pickleball, 2 basketbol ve 2 voleybol sahası eklendi. Ayrıca, twister, sek sek, üçtaş, dart, pusula, oyun çemberi, satranç ve köşe kapmaca gibi geleneksel ve modern oyun alanları da oluşturuldu.
- 6 / 3
OMÜ Rektörü Prof. Dr. Fatma Aydın, yenileme çalışmalarının öğrencilerin çok yönlü gelişimini desteklediğini belirterek, 'Geleceğe güvenle bakan bireyler yetiştirmek, ancak böylesine nitelikli ortamlarla mümkün olur.' dedi. OMÜ Vakfı Başkanı Prof. Dr. Murat Eliöz ise, spor alanı yenilemelerinin yanı sıra okulun diğer fiziki alanlarında da yenilikler planladıklarını, futbol sahası yenilemesi, boya çalışmaları ve özel yemek hizmeti gibi projelerin de hayata geçirileceğini açıkladı. Ayrıca öğretmenler için eğitim seminerleri düzenleneceğini de sözlerine ekledi.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 07:28Borsa ve dolar kazandırdı, altın kaybettirdi: Haftanın yatırım sonuçları
- 07:18Karaman’da tarihi hazineye baskın: 6 kişi demir parmaklıklar ardında
- 07:092026 FIFA Dünya Kupası'nda Türkiye, Paraguay karşısında ilk yarıyı geride kapattı
- 06:59Meloni’den Trump’a jet yanıt: İtalya asla yalvarmaz!
- 06:49Doğa Rutkay, Urla'daki yeni hayatını ve değişimini paylaştı








