Okul bahçesinde kurusıkı dehşeti: Gaziantep'te liseli gence kurşun yağdırdılar!
- 3 / 1
Gaziantep'te yürekleri ağızlara getiren bir olay yaşandı. Şahinbey ilçesindeki Mimar Sinan Anadolu Lisesi'nde ders zili çalarken, kimliği belirsiz dört şüpheli okul bahçesinin duvarına yaklaşıp içerideki öğrencilere seslendi. Amaçları, okulun dışına çağırmak istedikleri bir öğrenciydi.
- 3 / 2
İddialara göre, 15-16 yaşlarında olduğu tahmin edilen bu dört kişi, okul bahçesinden M.M.A. isimli bir öğrenciyi dışarıya çağırdı. Dışarıda başlayan tartışma kısa sürede büyüyünce, şüphelilerden biri yanında getirdiği kurusıkı tabancayla M.M.A.’ya tam beş el ateş etti. Şans eseri olayda kimse yaralanmazken, okul çevresinde ve caddede kısa süreli bir panik havası esti.
- 3 / 3
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine hızla polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine intikal eden emniyet güçleri, geniş güvenlik önlemleri alarak olayın meydana geldiği alanı kontrol altına aldı. Ekipler, kaçan şüphelileri yakalamak için hemen çalışma başlattı. Yapılan ilk müdahaleler sonucunda şüphelilerden biri yakalanırken, firari olan diğer üç kişinin yakalanması için operasyonlar sürüyor. Gaziantep emniyeti, son dönemde artan benzer olaylara karşı okullardaki denetimleri sıklaştırma kararı aldı.
- 07:03Ağrı'da Nisan'da kar yağışı yolları kapattı
- 06:53Paris'ten şok karar: Boş ev sahiplerine vergi bombası!
- 06:43Çorum'da otomobiller kafa kafaya çarpıştı: 3 yaralı
- 06:33Atakum'da türküler coşacak: Salih Gündoğdu ve Sinan Ayyıldız sahnede
- 06:22Çocukların 23 Nisan coşkusu yüzme havuzunda kulaçlarla kutlandı










