Okul bahçesinde kan donduran vahşet: 17 yaşındaki genç ölü bulundu!
- 3 / 1
Hatay'ın Hassa ilçesinde, bir okul bahçesinde 17 yaşındaki bir gencin cansız bedeni bulundu. Olay, Aktepe Mahallesi'ndeki Şehit Oğuzhan Çito Ortaokulu'nun bahçesinde sabah saatlerinde meydana geldi.
- 3 / 2
Okul bahçesine sabah saatlerinde ulaşan vatandaşlar, 17 yaşındaki Fatih G.'yi av tüfeğiyle karnından vurulmuş bir şekilde bankta hareketsiz yatarken buldu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine hızla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk müdahalelerde Fatih G.'nin hayatını kaybettiği tespit edildi. Gencin cansız bedeni, olay yerinde yapılan detaylı incelemelerin ardından morga kaldırıldı.
- 3 / 3
Edinilen bilgilere göre, Fatih G.'nin birkaç gün önce babasına ait av tüfeğini alarak evden ayrıldığı ve bir daha dönmediği öğrenildi. Ailesinin gece saatlerinde oğullarını aramaya başladığı ancak okulun kapalı olması nedeniyle bahçeyi kontrol etmediği belirtildi. Sabah saatlerinde gelen acı haberle yıkılan ailenin yaşadığı üzüntü derin. Polis ekipleri, olayın tüm yönlerini aydınlatmak için kapsamlı bir inceleme başlattı.
- 12:18Bilecik'te kadın ve çocuklar müze gezisi yaptı
- 12:11Altay'ın kaderi İzmir'de mi çizilecek? Ahmet Nur Çebi ile kritik buluşma!
- 12:03Batı Akdenizli ihracatçılar, Macaristan ve Çekya'da pazar payını artırmayı hedefliyor
- 11:57Asya borsaları karışık, Çin bir istisna; jeopolitik riskler ve enflasyon endişeleri piyasaları etkiliyor
- 11:49Adana'da yağmurlar sona eriyor, hafta sonu sıcaklık artacak









