Nilüfer'de modern giyim pazarı Balat'ta hizmete girdi
- 3 / 1
Nilüfer Belediyesi, vatandaşlara uygun fiyatlı ve modern alışveriş imkanı sunan giyim pazarlarına bir yenisini ekledi. Balat'ta her hafta pazar günü açık olacak giyim pazarı, ilçe genelindeki 8’inci giyim pazarı olarak hizmet verecek.
- 3 / 2
Nilüfer Belediyesi, sosyal belediyecilik vizyonu doğrultusunda ilçedeki ekonomik alışveriş noktalarını artırmaya devam ediyor. 19 Mayıs, Üçevler, Cumhuriyet, Konak, Görükle, İhsaniye ve Altınşehir Mahallesi’nin ardından Balat’ta yeni giyim pazarı açıldı. Açılış törenine Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, eşi Nuray Özdemir ve çok sayıda davetli katıldı.
- 3 / 3
Başkan Şadi Özdemir, ekonomik şartların zorlaştığı günümüzde halkın alım gücünün desteklenmesi gerektiğini vurguladı. Özdemir, "Sosyal belediyecilik anlayışımız gereği, vatandaşlarımızın ekonomik ve alternatifli ürünlere uygun fiyatlarla ulaşabilmesi için projeler üretiyoruz" dedi. Kurdele kesiminin ardından giyim pazarı hizmete girdi ve Başkan Özdemir, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Balat Pazarı, her hafta pazar günü giyim pazarı olarak faaliyet gösterecek. 120 araçlık otopark alanı, enerji tasarruflu aydınlatma sistemleri ve dijital bilgilendirme ekranları ile dikkat çekiyor.
- 15:40Muğla'da şap hastalığı kontrol altına alındı, hayvan pazarı yeniden açılıyor
- 15:31Muğla'da işçilere müjde: Yevmiyeler 1700 TL'ye çıktı, maaşlara %53 zam!
- 15:21Four Seasons 1 kruvaziyer gemisi Bodrum'a geldi
- 15:11Marmaris akıl ve zeka oyunları turnuvası ilkokul öğrencilerini ağırladı
- 15:01İzmir'de polis merkezine saldıran sanıkların davası başladı










