Nilüfer, afetlere karşı dirençli kent olma yolunda ilk adımı attı
- 3 / 1
Nilüfer’de, olası afetlere müdahale etmek amacıyla kurulan Arama Kurtarma Gönüllü Ekibi, ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ve AFAD yetkilileri katıldı.
- 3 / 2
Nilüfer Barış Meclisi’nde yapılan toplantı, ekibin doğru yöntemler ve güçlü bir kurumsal iş birliği ile yola çıkmasını hedefliyordu. Başkan Özdemir, bilinçli ve dirençli bir kent olmanın önemine vurgu yaparak, özellikle depremler sonrası yaşanan panik durumlarının önlenmesi gerektiğini söyledi. Deprem lojistik merkezi kurmak istediklerini de dile getirdi.
- 3 / 3
Nilüfer’de gönüllülük esasına dayalı bir ekip oluşturacaklarını belirten Başkan Özdemir, dayanışma kültürünün bu tür durumlarda büyük önem taşıdığını ifade etti. AFAD Bursa İl Müdürü Mehmet Buldan ise, Nilüfer Belediyesi’nin afetlere hazırlık konusunda altyapısının sağlam olduğunu belirtti ve ekibin nitelikli olmasının önemine dikkat çekti.
- 17:24Murat Bakır'dan 15 Temmuz mesajı: 'Hiçbir güç millet iradesini esir alamaz
- 17:1240 yıllık dev mobilya zinciri kepenk indiriyor: Son 2 gün!
- 17:02ABD'li bankalardan ikinci çeyrek bilanço raporları: Rekor gelirler
- 16:50AK Parti Muğla İl başkanı Güngör'den 15 temmuz mesajı
- 16:46Ahmet Yasav: Vatanımızı korumaya devam edeceğiz











