Nihat Doğan Yurtbaşı'nda sel çalışmalarını inceledi
- 6 / 1
Elazığ’ın Yurtbaşı beldesinde etkili olan sağanak, dere yataklarında taşkınlara ve sele yol açtı. Yurtbaşı Belediyesi ekipleri ve iş makineleri bölgeye sevk edilirken Belediye Başkanı Nihat Doğan da çalışmaları yerinde inceledi. Selin etkilerini gidermek ve hasar tespiti yapmak için yürütülen çalışmalar sürüyor.
- 6 / 2
Belediye Başkanı Nihat Doğan, dere kenarında evi bulunanlara tedbirli olmaları çağrısında bulundu. Doğan, “Yurtbaşı’mız maalesef bir kez daha sel felaketiyle karşı karşıya kaldı. Öncelikle tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Şahsım dahil olmak üzere tüm belediye personelimizle, bütün iş makinelerimizle el birliği içerisinde sahadayız. Kimse merak etmesin, hiçbir hemşehrimizi yalnız bırakmayacağız. Gelen Allah’tandır. Bizler sabredeceğiz, tedbirimizi alacağız ve var gücümüzle çalışacağız. Rabbimin izniyle bu ikinci sel felaketinin de yaralarını hep birlikte saracağız. Hemşehrilerimiz müsterih olsun. Biz buradayız, sahadayız, görevimizin başındayız. Yurtbaşı’mızın yaralarını sarmadan durmayacağız” dedi.
- 6 / 3
Doğan, sel hasarını gidermek için çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirterek vatandaşların can ve mal güvenliğinin öncelikleri olduğunu vurguladı.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6












