Niğde'de kadın kooperatiflerine vergi eğitimi verildi
- 3 / 1
Niğde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Kadın Kooperatiflerinin Güçlendirilmesi İş Birliği Protokolü çerçevesinde eğitim faaliyetlerine devam ediyor.
- 3 / 2
Ticaret İl Müdürlüğü ve Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile iş birliği içerisinde hazırlanan iş planı doğrultusunda, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi'nden Doktor Öğretim Üyesi Özlem Tümer, 'Kadın Emeğinin Vergilendirilmesi' başlıklı bir eğitim gerçekleştirdi. Bu eğitim ile kadın kooperatiflerinin yasal süreçler hakkında bilgi sahibi olmaları ve kadın emeğinin kayıtlı, sürdürülebilir bir yapıya kavuşturulması amaçlanıyor.
- 3 / 3
Eğitimde, kooperatiflerin yürüttüğü üretim süreçlerinin vergi yükümlülükleri, gelir ve kurumlar vergisi mevzuatı çerçevesinde sorumlulukları ile vergi muafiyeti uygulamaları hakkında katılımcılara detaylı bilgi verildi. Program sonunda, eğitimi veren Doktor Öğretim Üyesi Özlem Tümer’e, Niğde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Şube Müdürü Aynur Karadan tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.
- 18:55Elazığspor şampiyonluk için sahaya iniyor: Hazırlıklar başlıyor
- 18:46Aksakallı, şehit Ömer Halisdemir’in kabrini ziyaret etti: '15 Temmuz, tarihi bir dönüm noktasıdır
- 18:33Ortaca alevlere teslim: Orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor!
- 18:23Milas'ta orman yangınına müdahale devam ediyor
- 18:13Kuşadası'nda tekne turları tatilcileri mest ediyor











