Niğde'de İmam Hatip Ortaokuluna 'Tilavet ve Etkinlik Sınıfı' Kazandırıldı
- 6 / 1
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Toplumsal Katkı Koordinatörlüğü ile Niğde Eğitime Destek Platformu, iş birliği yaparak yeni bir projeye imza attı. Bu proje çerçevesinde, Niğde Fatma Mehmet Karaca İmam Hatip Ortaokulu'na "Tilavet ve Etkinlik Sınıfı" kuruldu.
- 6 / 2
Okula kazandırılan bu özel sınıfın, öğrencilerin Kur'an-ı Kerim tilaveti alanında daha kaliteli bir eğitim almalarına olanak tanıması amaçlanıyor. Ayrıca, öğrencilerin sosyal, kültürel ve kişisel gelişimlerini destekleyecek etkinliklerin gerçekleştirilebileceği bir ortam sunması hedefleniyor.
- 6 / 3
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, projeyle ilgili yaptığı açıklamada, üniversitenin sadece akademik faaliyetlerle sınırlı kalmayıp, topluma hizmet ve sosyal sorumluluk projelerinde de aktif rol aldığını belirtti. Fatma Mehmet Karaca İmam Hatip Ortaokulu'nda hayata geçirilen projenin öğrencilerin eğitimine katkı sağlamasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Uslu, "Toplumsal Katkı Koordinatörlüğümüzün özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Toplumsal katkı anlamında birçok projeyi başarıyla hayata geçirdik. Şehitlere Vefa ve Her Okula Bir Kütüphane projelerimiz bunların başında geliyor. İnşallah bu tür projelerimiz artarak devam edecektir" şeklinde konuştu.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 10:59Uzmanlardan bahar aylarında polen alerjisine karşı önemli uyarılar
- 10:4910 suçtan aranan firari hükümlü Aliağa'da nefes kesen operasyonla yakalandı!
- 10:39Ege Üniversitesi'nde veri biliminin geleceği tartışıldı
- 10:29Belediyenin ihmali kaderi oldu: Engelli evladıyla perişan anne isyan etti!
- 10:19Bursa'da aranması olan 3 kişi cezaevine gönderildi










