Nevşehir'deki aşırı buzlanma, 12 kişinin yaralanmasına yol açtı
- 8 / 1
Nevşehir'de akşam saatlerinde etkili olan aşırı buzlanma, peş peşe trafik kazalarına neden oldu. Son bir saat içinde meydana gelen 6 ayrı kazada toplam 12 kişi yaralandı.
- 8 / 2
Edinilen bilgilere göre, Nevşehir-Aksaray karayolunun Karapınar Kasabası mevkiinde Mustafa A. yönetimindeki 38 AJY 094 plakalı tır, buzlanma nedeniyle kayarak karşı şeride geçti. Kayarak karşı şeride geçen tır, önce Cahit D. yönetimindeki 48 BSK 78 plakalı otomobile, ardından da Kadir Ö. yönetimindeki 50 ADP 971 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobiller şarampole devrildi, tırın dorsesi de koptu.
- 8 / 3
Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, AFAD, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücüler ve araçlarda bulunan toplam 7 kişi, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından çeşitli hastanelere kaldırıldı. Sağlık ekipleri, kaza yoğunluğu nedeniyle kazalara yetişmekte zorlandılar ve Aksaray’dan takviye ekip talep edildi. Ayrıca, başka bir kazada Yıldırım E. yönetimindeki 07 BJZ 683 plakalı otomobil de buzlanma nedeniyle kayarak yol kenarında takla attı. Bu kazada sürücü ve otomobilde yolcu olarak bulunan bir kişi yaralandı. Acıgöl ilçe girişinde ise Abbas A. yönetimindeki 63 E 5859 plakalı tır kayarak makaslayarak durdu ve aynı yönde giden bir kamyonetle çarpıştı. Bu kazada kamyonet sürücüsü de yaralandı. Diğer 3 trafik kazasında ise toplam 2 kişi yaralandı. Kazalarla ilgili soruşturma başlatıldı.
- 8 / 4
- 8 / 5
- 8 / 6
- 8 / 7
- 8 / 8
- 12:02Çin füzesi, ABD uçağını düşürdü iddiası gündemde
- 11:54Fırat Nehri bayramda doldu taştı: Ziyaretçiler akın etti, trafik kilitlendi
- 11:47Adıyaman hastanesinde bıçaklı saldırı: 1 kişi tutuklandı
- 11:4072 yıldır pedal çeviren 85'lik ustadan ilginç tespitler: 'Çırak yetişmiyor, her şey otomasyona döndü
- 11:33Reha Muhtar, Bodrum'da hastaneye kaldırıldı: Sağlık durumu ciddiyetini koruyor









