Nermin Atalay, Osmangazi’de girişimcilik deneyimlerini paylaştı

  • 3 / 1 Nermin Atalay, Osmangazi’de girişimcilik deneyimlerini paylaştı 0

    Osmangazi Belediyesi’nin düzenlediği ‘Girişimci Kafası Söyleşisi’ programının son konuğu, Ata Isı Rezistans Kurucusu ve Genel Müdürü Nermin Atalay oldu.

  • 3 / 2 Nermin Atalay, Osmangazi’de girişimcilik deneyimlerini paylaştı 1

    ‘Girişimci Kafası Söyleşisi’ programı, girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla düzenleniyor. Bu program sayesinde katılımcılar, iş dünyasına daha donanımlı bir şekilde hazırlanma fırsatı buluyor. Gençlik ve Girişimcilik Merkezi’nde Sosyolog Mürvet Özçelik’in moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlikte Nermin Atalay, girişimcilik yolculuğundaki deneyimlerini dinleyicilerle paylaştı.

  • 3 / 3 Nermin Atalay, Osmangazi’de girişimcilik deneyimlerini paylaştı 2

    Nermin Atalay, iş hayatında karşılaştığı zorlukları, fırsatları ve doğru stratejileri katılımcılara aktardı. Ayrıca, kendi hikayesinden örnekler vererek sıfırdan marka oluşturma süreci, sürdürülebilir büyüme ve üretimde kalite anlayışı konularında önemli bilgiler sundu. Yaklaşık 25 yıllık sektörel deneyimi ile Atalay,