Nazilli’de temizlik ve peyzaj çalışmaları tamamlandı
- 6 / 1
Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli ilçesinde kapsamlı bir hizmet atağı gerçekleştirdi. Park ve Bahçeler Dairesi ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi ekipleri eş zamanlı olarak çalışarak cadde ve bulvarlarda peyzaj düzenlemeleri ve çevre temizliği yaptı.
- 6 / 2
Refüj boyama, budama ve çim biçme çalışmalarıyla Nazilli yeni bir görünüme kavuştu. Bu çalışmalar vatandaşlardan tam not aldı. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi ekipleri ayrıca otobüs duraklarında da temizlik ve bakım çalışmaları gerçekleştirdi.
- 6 / 3
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 17 ilçede de aynı hizmet anlayışıyla çalıştıklarını belirterek, 'Güzel Aydınımızın her köşesinde vatandaşlarımıza daha temiz, düzenli ve yaşanabilir bir çevre sunmak için gece gündüz çalışıyoruz. Çalışmalarımıza devam edeceğiz.' dedi. Nazillili vatandaşlar yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Çerçioğlu'na teşekkür etti.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 19:04Bursa itfaiyesi, Haziran ayında 2 bin 749 olaya müdahale etti
- 18:55Elazığspor şampiyonluk için sahaya iniyor: Hazırlıklar başlıyor
- 18:46Aksakallı, şehit Ömer Halisdemir’in kabrini ziyaret etti: '15 Temmuz, tarihi bir dönüm noktasıdır
- 18:33Ortaca alevlere teslim: Orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor!
- 18:23Milas'ta orman yangınına müdahale devam ediyor










