MUSKİ, Muğla'da taşkınlara karşı önlem alıyor
- 3 / 1
Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde süren yağışlar nedeniyle 13 ilçede taşkın ve su baskınlarına karşı önleyici çalışmalar yürütüyor.
- 3 / 2
MUSKİ ekipleri, olası taşkınları engellemek amacıyla dere yataklarında temizlik yapıyor, mazgal ve yağmur suyu hatlarını açıyor. Su akışını engelleyebilecek moloz ve hafriyat birikintileri kaldırılırken, yağmur suyu tahliye noktaları da kontrol ediliyor.
- 3 / 3
MUSKİ Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yağışlara karşı hazırlıkların tamamlandığı ve ekiplerin olası su baskınları ile taşkınlara karşı 24 saat esasına göre çalıştığı belirtildi. Vatandaşların MUSKİ'nin 185 numaralı çağrı merkezi veya Muğla Büyükşehir Belediyesinin 444 48 01 numaralı hattı üzerinden ihbar ve taleplerini iletebileceği kaydedildi.











