Murat Kurum'un konut vizyonu: 500 bin yeni evle hayaller gerçek oluyor
- 3 / 1
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ'nin tarihi nitelikteki Yüzyılın Konut Projesi'ni duyurduğu açıklamasında, 500 bin yeni konutun kapılarını vatandaşlara açacaklarını müjdeledi. Bu hamle, özellikle dar gelirli ailelerin ev sahibi olma hayallerini gerçeğe dönüştürecek dev bir adım olarak öne çıkıyor.
- 3 / 2
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, artık sadece konut üretmekle kalmıyor, aynı zamanda toplumsal refahın yükselmesine de katkı sağlıyor. Eskişehir'deki Ihlamurkent Mahallesi gibi projelerde, sadece evler değil, komşuluk bağlarının güçlendiği yaşam alanları inşa ediliyor. Depreme dayanıklı ve enerji verimliliği yüksek tasarımlar, sürdürülebilir bir geleceğin temellerini atıyor.
- 3 / 3
Yusuf ve Şenay Karaaslan çifti, TOKİ konutları sayesinde 50'li yaşlarında ilk kez kendi kapılarının anahtarını tuttular. Yusuf Bey, 'Artık kira derdi yok, çocuklarımız için güvenli bir yuva var' derken, gözlerindeki ışıltı her şeyi anlatıyordu. Bu projeler, sadece betonarme yapılar değil, insanların hayatlarına dokunan sıcak yuvalar haline geliyor.
- 11:20Altın analisti gram altının 7 bin lirayı göreceği tarihi duyurdu
- 11:09Sındırgı'daki orman dışı yangın kontrol altına alındı
- 11:00Yalıkavakspor’dan Cumhurbaşkanlığı Kupası’na: Toprak sahadan zirveye
- 10:52BAŞKAN GÜÇ: YENİ PARTİ ALİAĞA’DAN İZMİR’E VE TÜM ÜLKEYE DOĞRU BÜYÜYECEK
- 10:52İslam Memiş, gram altının 7 bin lirayı göreceğini açıkladı










