Muhafız Er Hayrullah Halit Karaman İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı
- 4 / 1
Hatay'ın İskenderun ilçesindeki Deniz Er Eğitim Alayı'nda görev yapan Muhafız Er Hayrullah Halit Karaman, yüksek ateş şikayetiyle İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış ve burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu. 25 Temmuz 2025 tarihinde yaşanan bu acı olay sonrası, şehit er için İstanbul'da Ataköy 5. Kısım Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.
- 4 / 2
Cenaze törenine, şehidin annesi Kamuran Kesmen ve babası Birol İzgi'nin yanı sıra Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, İstanbul Valisi Davut Gül, Deniz Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ercüment Tatlıoğlu, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Metin Tokel, İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, askeri personel ve Karaman'ın yakınları katıldı. Acılı anne ve baba gözyaşlarına boğulurken, Bakan Göktaş anne Kesmen'e yakın ilgi gösterdi.
- 4 / 3
Siyasi ve askeri yetkililer, şehit Muhafız Er Hayrullah Halit Karaman'ın ailesine başsağlığı dileklerinde bulundu. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından, şehidin naaşı Edirnekapı Şehitliği'nde toprağa verildi.
- 4 / 4
- 06:20Denizin altına 'görünmez duvar' örüldü: Sahiller kum kaybına karşı savunmada
- 06:10Kopenhag, dünyanın en yaşanabilir şehri olarak taçlandı
- 06:00Şef Danilo'nun yeni cip kabusu: İş makinesi dehşeti!
- 05:51NATO'nun savunma hedefi, halkı zor durumda bırakacak
- 05:41TÜİK'in rakamları bile tarımdaki krizi örtemedi: Üretimde büyük düşüş şoku!










