Muğlalı kadın gazetecilerden Zeynep Güneş'e destek mesajı
- 3 / 1
Eskişehir’in Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Güneş, giyimi üzerinden sosyal medya platformlarında hedef alınarak ağır eleştirilere maruz kalmıştı. Bu durum, siyaset, medya ve sivil toplum çevrelerinden çeşitli tepkilere yol açarken, Muğla yerel basın çalışanlarından da destek geldi.
- 3 / 2
Muğla Gazetesi'nde görev yapan kadın gazeteciler, Zeynep Güneş’e destek vermek amacıyla iş yerlerine Muğla’nın yöresel kıyafetleriyle geldi. Gün boyunca geleneksel giysileriyle mesai yapan gazeteciler, bu sembolik duruşlarıyla hem kadın dayanışmasını, hem de demokratik iradeye sahip çıktıklarını vurguladı.
- 3 / 3
Muğlalı kadın gazeteciler, bu desteğin herhangi bir siyasi kimlikten bağımsız olduğunu, sadece kadın onuruna ve seçilmiş iradeye sahip çıkma amacı taşıdığını belirtti. Muğla Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer, yaptığı açıklamada, "Mihalgazi Belediye Başkanı Sayın Güneş’e yapılan sözlü hakaretin biz de karşısında olduğumuzu ifade etmek için Muğla Gazetesi kadın çalışanlarımızla beraber kendisine destek veriyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız da bu hakarete büyük tepki gösterdi. Muğla’dan biz de kendilerine destek olmak istiyoruz. Kadına yapılan her türlü hakaretin ve şiddetin karşısında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz" dedi.
- 17:08Kütahya'da korkunç kaza: Kavşakta çarpışan araçlardan 3 kişi hastanelik oldu
- 17:01Danimarka ve Almanya arasındaki dev tünel projesinde çalışmalar hızlandı
- 16:54Türk mutfağının yoğurtlu lezzetleri dünya listesinde zirveye oynadı
- 16:47Everest Dağı, tektonik hareketlerle büyümeye devam ediyor
- 16:40Bayram dönüşü Afyon'da trafik kabusu: Uzun kuyruklar oluştu









