Muğla'nın genç yıldızları, Hemsball şampiyonasında 4 gümüş madalyayla gururlandırdı
- 3 / 1
Muğla Büyükşehir Belediyesi sporcuları, İzmir'de düzenlenen Hemsball Küçükler-Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'ndan 4 gümüş madalyayla dönerek büyük bir başarıya imza attı. Şampiyonaya 9 ilden 30 kulüp ve 120 sporcu katılırken, Muğla'dan 9 sporcuyla katılan ekip, takım ve bireysel kategorilerde Türkiye ikincilikleri elde etti.
- 3 / 2
İdil Güldürüm ve Zülal Baykal, Küçük Kızlar Takımı'nda; Zeynep Cesur ve Ceylin Sude Kocasarı, Yıldız Kızlar Takımı'nda; Barlas Özen, Mete Bozkurt ve Kuzey Burungöz, Yıldız Erkekler Takımı'nda Türkiye ikinciliği kazandı. Ayrıca, Barlas Özen, Yıldız Erkekler Bireysel kategorisinde de ikinci olarak bireysel başarısını taçlandırdı. Bu sonuçlar, sporcuların hem takım hem de bireysel yeteneklerini sergiledi.
- 3 / 3
Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, sporcuları kutlayarak, spora ve sporcuya desteklerinin süreceğini vurguladı. Aras, ulusal ve uluslararası turnuvalarda Muğla'yı ve Türkiye'yi temsil eden sporcularla gurur duyduklarını belirtti. Ayrıca, Büyükşehir Belediyesi'nin okçuluk, atletizm, satranç ve taekwondo gibi çeşitli branşlarda başarılı sporcular yetiştirmeye devam edeceğini ifade etti.
- 06:19Temassız Kart Dolandırıcılarının Yeni Gözdesi: Küçük Tutarlar Birikerek Büyük Kayıplara Yol Açıyor!
- 06:09Temassız kredi kartı kullanımı tehlikelerle dolu
- 05:59TTK'dan şok karar: Madenlere değil, duvara yatırım!
- 05:49Sözcü, 2025 Altın Kalem ödülünü kazandı
- 05:39Mutfaklarda yangın var: Gıda maliyeti ateş pahası!










