Muğla'da yeni spor merkezi: 950'den fazla kayıt
- 4 / 1
Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sağlıklı yaşam alışkanlıklarını desteklemek ve sporu günlük yaşamın bir parçası haline getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda yakın zamanda hizmete açılan Erman Şahin Spor Merkezi, kısa sürede büyük ilgi gördü.
- 4 / 2
Açılışından bu yana 950'yi aşkın kişi Erman Şahin Spor Merkezine kayıt olurken, aktif üye sayısı 450'ye ulaştı. Merkez, günlük ortalama 300 ila 350 ziyaretçi ağırlıyor. Bin metrekare kapalı alana sahip olan merkez, zemin katta 500 metrekare, bodrum katta ise 500 metrekare kullanım alanı sunuyor. Fitness eğitimlerinin yanı sıra kadınlara özel ücretsiz pilates dersleri de düzenleniyor.
- 4 / 3
Erman Şahin Spor Merkezi, sosyal belediyecilik anlayışıyla dikkat çeken üyelik politikaları uyguluyor. 65 yaş üstü vatandaşlar için fitness üyeliği 1 TL, öğrenci üyeliği 300 TL ve tam üyelik ise 750 TL olarak belirlenmiş durumda. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, sporu herkes için ulaşılabilir kılmayı hedeflediklerini belirtti.
- 4 / 4
- 14:53Bakan Fidan'dan İsrail'e dikkat çekici teklif: Filistin'i tanıyın, destek artar
- 14:46Ukrayna'dan Rusya'ya nefes kesen darbe: Nükleer taşıyıcılar böyle küle döndü!
- 14:39Mattia Messina Denaro'nun 232 milyon dolarlık mirası devlete geçti
- 14:31Bayındır'da horoz dövüşü ringi dağıtıldı: 3 kişi yakalandı
- 14:24Çin'in Geely'si, 450 bin liralık elektrikli otomobille Avrupa pazarını sarsıyor








