Muğla'da uzmanlık sınavı başarıyla tamamlandı
- 6 / 1
Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli Araştırma Görevlisi Dr. Mustafa Nizam, uzmanlık sınavını başarıyla geçti. Bu sonuçla İç Hastalıkları Kliniği'nin 35. uzmanı oldu.
- 6 / 2
Sınav, Prof. Dr. Cem Şahin başkanlığında gerçekleştirildi. Jüri üyeleri arasında Prof. Dr. Neşe Çınar (Endokrinoloji ve Metabolizma Bilim Dalı), Prof. Dr. Burak Özşeker (Gastroenteroloji Bilim Dalı), Doç. Dr. Alper Alp (Nefroloji Bilim Dalı) ve Dr. Öğr. Üyesi Melike Ersoy (Romatoloji Bilim Dalı) yer aldı. Dr. Öğr. Üyesi Melike Ersoy aynı zamanda Dr. Nizam'ın tez danışmanıydı.
- 6 / 3
Dr. Nizam, 'Sjögren Sendromunda CRP-Albümin Oranı ve Fibrinojen-Albümin Oranı Düzeylerinin Hastalık Aktivitesi ve Tutulum Tipleri İlişkisi' başlıklı teziyle uzmanlık unvanını kazandı. Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden uzmanlık alan 270. araştırma görevlisi hekim oldu. Hastane yönetimi ve çalışma arkadaşları, Dr. Nizam'ı tebrik ederek başarılar diledi.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 16:16Mikro robotlar, devrim niteliğinde otonom karar alma yeteneğiyle tanıştı
- 16:09Çin'de akıl almaz mühendislik: Tren, 19 katlı binanın içinden geçiyor!
- 16:02Zaragoza'da yer altındaki enerji kaynağı: Buzdolabı etkisi yaratan jeotermal sistem
- 15:54Danimarka ve Almanya, denizaltından dev bir köprüyle adeta birleşiyor: Ulaşım devrimi yolda!
- 15:48Dolandırıcıların hedefi: Şüpheli telefon aramaları artışta








